Toma Coconea performs during the training session before Red Bull X Alps 2015 in Remetea, Romania on April 22nd 2015

100 de participanţi la Run The Lift 2017

Un concurs inedit aflat la prima ediţie s-a desfăşurat în Parâng şi a adunat 100 de participanţi. Nu a lipsit sufletul evenimentului, cel care l-a şi organizat, Toma Coconea. Încântat de faptul că trei concurenţi  care s-au întrecut cu telescaunul l-au bătut şi totodată au scos şi un timp foarte bun.  „Sunt supermulţumit de prima ediţie. La început am zis că cinci vor bate telescaunul, dar uite că au fost trei. Cu siguranţă evenimentul va creşte şi se vor antrena pentru la anul  când va  fi un concurs internaţional şi atunci mai mulţi vor bate telescaunul. Sunt mulţumit de ceea ce am făcut la prima ediţie. Mulţumesc tuturor participanţilor, partenerilor, voluntarilor şi tuturor celor care s-au implicat în acest eveniment de suflet din Parâng. Ceea ce pot să vă promit acum este că va fi o tradiţie şi sunt convins că va fi un eveniment care va creşte. Ne vedem la anul”, a declarat Tomi Coconea.

Prezent la eveniment, primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi l-a felicitat pe organizator. „Cetăţeanul de onoare al municipiului Petroşani, Toma Coconea, a adunat o mulţime de oameni iubitori ai muntelui care s-au luat la întrecere cu telescaunul. Îl felicit pe Coconea pentru iniţiativă care fără nicio îndoială va continua să promoveze, să aducă Petroşaniul şi Munţii Parâng pe harta principalelor staţiuni din Europa şi nu numai. Îl asigur că ori de ori câte ori va avea nevoie de un sprijin concret din partea administraţiei locale îl va avea”, a spus Tiberiu Iacob-Ridzi.

La eveniment au mai fost prezenţi, Tiberiu Useriu, omul care  a cucerit Polul Nord şi Ciprian Bălănescu, cel mai bun ultramaratonist din România. De asemenea şi ei au alergat cu telescaunul, dar cel mai bun timp l-a reuşit Viorel Andrei Palici din Braşov.

L.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *