avram

2016- cel mai bun an din istoria Apa Serv

Recent încheiatul an 2016 este cel mai bun an din istoria Apa Serv. Este anul în care compania a înregistrat profit și va plăti dividende. Aceste dividente vor merge în proprorție de 50% către acționari, este vorba despre administrațiile locale din Valea Jiului, precum și despre Consiliul Județean Hunedoara, banii fiiind folosiți apoi în investiții publice.

De remarcat este și faptul că 10% din valoarea dividendelor va fi distribuită angajaților Apa Serv. Astfel, fiecare angajat va primii între 150 și 200 de lei. Directorul Apa Serv, Costel Avram, va face un tur al consiliilor locale, unde le va vorbi aleșilor despre performanța înregistrată, dividendele ce le revin, dar îi va și chestiona cu privire la ce consideră că ar trebui realizat cu acești bani. De altfel, întâlnirea cu aleșii vulcăneni a avut deja loc, în ședința acestora de joi.

”Pentru prima oară vom distribui acţionarilor noştri şi dividende din profitul Apa Serv, bani care se vor întoarce în realizarea unor noi investiţii în modernizarea reţelelor de apă în toate localităţile Văii Jiului. De altfel, anul 2017 deschide pentru noi realizarea de noi şi noi investiţii în toate oraşele şi municipiile Văii Jiului, realizate atât prin fondurile proprii, cât şi prin reinvestirea profitului din exerciţiul financiar al anului 2016.  Avem preliminat la ora aceasta un profit undeva la 2,4 milioane lei noi. Banii vor fi împărţiţi la toţi acţionarii S.C. Apa Serv. Vorbesc de 50% din acest profit, bani care, conform legislaţiei, vor reveni la noi, urmând ca împreună cu acţionarii să decidem ce facem cu ei. Banii trebuie să se întoarcă la operator. Împreună cu acţionarul ne gândim la ce trebuie să investim, pe domeniul public, fireşte. Banii aceştia nu au voie să meargă în alte părţi, conform legii în cinci zile ajung înapoi, iar noi nu-i putem cheltui decât cu acordul acţionarilor şi în investiţii necesare. De exemplu, nu vă ascund faptul că, la Petroşani estimăm undeva la 240.000 lei, fiind acţionarul cel mai mare. Recent chiar am avut o discuţie cu primarul (Tiberiu Iacob-Ridzi n.r.) să vedem exact dacă putem da aceşti bani pentru a se face acel proiect legat de zona inundabilă din Aeropo­rt, să facem în aşa fel încât acolo apele să nu se mai reverse din când în când din cauza vremii nefavorabile”, a declarat Costel Avram.

Trendul ascendent pare să fie menținut și în 2017, în două zile ale acestei luni compania a încasat 280.000 lei.

N.T.  

1 Response

  1. Costy Doctorul spune:

    Cu ce va „cumpara” domnilor Avram asta de-l ridicati in slavi? De fapt pentru cetateanul de rand, Avram este perceput ca unul care n-a stiut altceva decat sa scumpeasca apa si sa „taie” apa la oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *