11069274_427128244130966_6440289559012185336_n

Asociația Niloran se implică în GAL Vulcan

Asociația Niloran a devenit, în această săptămână, membră a Grupului de Acțiune Locală (GAL) Vulcan. Totul s-a întâmplat în urma participării președintelui Asociației Niloran, Nicu Tașcă, la un eveniment al GAL-ului. ”Am decis să ne alăturăm acestui grup în urma unui eveniment la care am participat activ și unde am înțeles că organizația aceasta dorește să facă lucruri importante pentru îmbunătățirea implicării cetățenilor în viața comunității. De altfel, în toate proiectele întreprinse în ultimii ani în domeniul implicării tinerilor în viața comunității, Asociația Niloran a făcut lucruri similare, inclusiv pentru tinerii din municipiul Vulcan. Astfel, am considerat că nu puteam sta deoparte, atunci când un grup de oameni și organizații, împreună cu administrația publică locală, vor să schimbe lucruri în domeniul în care am activat până acum”, a declarat Tașcă.

d4s_6440-custom

Aflat la început de colaborare cu cei din grupul de acțiune vulcănean, președintele Asociației Niloran este optimist. ”Sperăm într-o colaborare excelentă cu toți cei implicați, care să genereze proiecte importante pentru comunitatea municipiului Vulcan. Totodată, ne manifestăm public deschiderea de a contribui cu expertiza noastră la orice demers similar, în comunitățile care formează Valea Jiului și nu numai”, a mai declarat Nicu Tașcă.

Asociația Niloran a activat în ultimii ani în domeniul tineretului, fiind cea mai cunoscută organizație de educație non-formală din județ, iar de curând și-a început activitatea la nivelul întregii țări.

A.I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *