102_0591

De la Tudorel Stoica (fotbalist) la… Tudorel Toader (ministru)

Vă mai aduceţi aminte de Tudorel Stoica? Fostul căpitan al Stelei care a şi câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986! La vremea respectivă, când Tudorel Stoica dribla tot ce se putea în Campionatul European, pe meleagurile noastre era des fredonată o melodie: „Vreau să merg la facultate, ca să am pe lume parte”. Lui Tudorel Stoica nu pot decât să-i adresez #Respect! Alături de colegii săi a oferit României prestigiu şi mândrie, bucurie şi încântare! Poate să nege cineva?

Desigur, a trecut timpul, oamenii s-au schimbat, a curs apă la robinet, iar Tudorel Stoica a fost înlocuit cu unu` Tudorel Toader. Acum este la modă o altă melodie: „Fă-mă mamă interlop, ca să sparg în viaţă tot”. Tudorelul acesta nu e fotbalist, nu a câştigat nicio competiţie europeană, din contră. A venit acasă de la Bruxelles cu coada între picioare, ca să nu spun că a primit un picior între cele două fese care-i delimitează pe centru coada!

Comisia de la Veneţia îi spune NU. Toate Judecătoriile, Tribunalele şi Parchetele din România îi spun în proporţie de 90% NU. CSM îi spune NU. Doar el fredonează ca un gânsac scopit ga-ga, pe post de Da-Da. Şi merge mai departe la Parlament exprimându-şi convingerea că legile lui vor fi adoptate… Doamne!!!

Nu m-ar deranja dacă melodia „Fă-mă mamă interlop, ca să sparg în viaţă tot” ar fi cântată în speluncile interlopilor, acolo unde se pun la cale loviturile cu ranga, cu cuţitul sau cu bormaşina. Este firesc, natural! Ce să le ceri ăstora?! Mă deranjează că ea răsare vesel în boxele din biroul lui Dorel de la Justiţie, care are batista plină cu muci de mila şi compasiunea faţă de  violatori, tâlhari, pedofili, escroci, criminali pe care îi eliberează în valuri ca să le pună în evidenţă talentele!

Când vezi atât miserupism faţă de bunul simţ, când eliberezi BESTII cu chip de om, care la câteva ore fură, violează, tâlhăresc, ucid, doar ca să te pliezi pe dorinţele şefilor de partid, să te menţină ministru, nu poţi să fii decât un participant la furt,tâlhărie, viol, crimă!

În esenţă, un nemernic!

Valentin Fulger

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *