oznor

Dovedind că nu are nicio urmă de decență, Radu Sorin și-a pus ciracii să blocheze un drum public

”Puterea corupe, iar puterea absolută corupe în mod absolut”, spune o veche zicală.

Și e tot mai des dovedită. Ultima confirmare îi aparține rectorului Universității din Petroșani, Radu Sorin. Ca o dovadă că legăturile lui cu realitatea și legea sunt inexistente, dar și pentru a da bine în fața ministrului Educației Naționale, Valentin Popa, sosit la Petroșani cu prilejul aniversării a 70 de ani de existență a universității, acesta a dat ordin unor ciraci pe care îi plătește din bani publici să blocheze un drum public. Încurajați de ordinul celui care le dă banul, în fiecare lună, aceștia au executat imediat, astfel că, mai multe ore strada Universității a fost blocată pentru orice doritor cu mașină.

Ciracii au făcut o adevărată selecție, lăsând să treacă doar mașinile vip-urilor, iar oamenii obișuiți să urce prin ploaie. Așa a ordonat barosanul!

Nu știm de ce Poliția Rutieră nu a intervenit, ba chiar oricare agent, pentru că blocarea unui drum public este ILEGALĂ.

Dar cine să se pună cu puternicul Radu Sorin, chiar și atunci când este doar servil în fața unuia care îi poate tăia accesul la resurse.

Halal organizare, domnule rector!

Nicu Tașcă

P.S. Nu ratați lecțiile de engleză pe care le-a primit Radu Sorin de la invitații din străinătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *