download

Hercules Lupeni, lider în Liga a IV-a

Echipa lui Dan Voicu a realizat scorul rundei marcând nu mai puțin de 10 goluri în fața modestei Aurel Certej.

Prima etapă din Liga a IV-a la fotbal a adus meciuri viu disputate cu multe goluri, dar și rezultate care au stat sub semnul întrebării până în ultimele minute. În mare parte favoritele s-au impus câștigând partidele în care porneau cu prima șansă. Cel mai palpitant meci a fost la Hațeg, unde campioana Inter Petrila s-a impus greu în ultimele minute de joc în fața unei trupe care cu siguranță va pune probleme multor formații. Hercules Lupeni a realizat scorul etapei și a câștigat cu 10-1 în fața celor de la Aurul Certej. „Cu toate că am realizat un scor foarte mare asta nu înseamnă că am fost noi foarte buni, ci mai degrabă pot spune că am jucat cu o echipă slabă. Am comis și noi unele erori de joc”, a declarat antrenorul Dan Voicu. Minerul Uricani a început cu stângul și a pierdut, acasă, cu scorul de 2-0 în fața celor de la Victoria Călan. CSM Vulcan a furat-o rău la Brad, pierzând cu scorul de 4-0. Universitatea Petroșani a pierdut, acasă, cu scorul 3-2 în fața Daciei Orăștie, echipa cu unul dintre cele mai mari bugete din această ligă. Nici CSM Jiul Petroșani nu a avut un început bun, echipa lui Cornel Irina a pierdut la Geoagiu cu scorul de 3-0.

L.J.

Rezultate, prima etapă: ACS Minerul Uricani – ACS Victoria Călan 0-2; Gloria Proinstal Geoagiu – CSM Jiul Petroşani 3-0; CSA Aurul Brad – CSM Mihai Viteazu Vulcan 4-0; CSO Retezatul Haţeg – CS Inter Petrila 2-3; ACS Hercules Lupeni – AS Aurul Certej 10-1; CNS Cetate II Deva – ACS Şoimul Băiţa 3-4; Universitatea Petroşani – CSM Dacia Orăştie 2-3, CS Hunedoara a stat.

Etapa viitoare

Sâmbătă, 9 septembrie: AS Aurul Certej – ACS Minerul Uricani; CS Inter Petrila – CSA Aurul Brad; CSM Vulcan – Gloria Proinstal Geoagiu;

Duminică, 10 septembrie: ACS Victoria Călan – CSO Retezatul Haţeg; ACS Şoimul Băiţa – CS Hunedoara; CSM Dacia Orăştie – CNS Cetate II Deva; CSM Jiul Petroşani – Universitatea Petroşani; Hercules Lupeni stă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *