jurnalul vaii jiului

I-au ciuruit!

Liderul autoritar al ligii a treia la fotbal, Seria a patra, ACS Şirineasa s-a distrat cu codaşa Mamma Mia, pe care  a bătut-o cu scorul de 8-0. Doar intervenţiile portarului oaspeţilor au făcut ca scorul să nu fie dublu, jucătorii bănăţeni ajungând rareori în apropierea careului trupei din Petroşani. În acest caz, Mincă a fost şomer de lux.

De data aceasta, la meci au fost prezenţi doar oameni din Valea Jiului, finanţatorul Nicolae Sarcină vrând să experimenteze în acest fel dorinţa pentru fotbal a oamenilor din Vale. Nu au mai fost aduşi suporteri din Târgu Jiu, cum se obişnuia la fiecare meci. Nu au fost mulţi localnici, dar nici puţini. Numărul lor a  fost suficient cât să încurajeze trupa adoptată de Petroşani. „Dacă toţi cei care au fost prezenţi la meci au fost din Petroşani atunci este un lucru extraordinar pentru că au venit într-un număr mare şi pentru că ne-au încurajat. Suntem norocoşi să avem aşa suporteri pentru că noi avem suporteri, nu spectatori”, a declarat Dan Vasilică, antrenorul principal al ACS Şirineasa. Revenind la meci cele 8 goluri au fost marcate de către: Marius Ioniţă, Iulian Muntean, autogol, Raul Horumba, Ovidiu Vezan, Ovidiu Popescu, Daniel Cocină, două goluri şi Florin Costea.

„Intenţia noastră este nu să rămân neînvinşi până la finele turului, ci să rămânem neînvinşi până la finalul campionatului. Cât priveşte adversarul pe care l-am avut, ar trebui felicitat pentru curajul de a da credit tinerilor pentru că ştim ce condiţii au azi copiii la liga a treia. Şi mai mult decât atât vreau să le remarc prestaţia portarului de la Mamma Mia, Radu Daniel, care a fost cel mai bun om al meciului”, a mai declarat Dan Vasilică.

L.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *