Ipocrizie! Cum și-a bătut Niță joc de votanții ei

Am spus public încă din campania electorală că orice vot pentru Dorina Niță este un vot pierdut. N-au trecut nici trei luni și realitatea m-a confirmat 100%.

De fapt, ”independenta de ocazie” Niță și-a bătut joc în cel mai grosolan mod posibil de cei care i-au dat votul la începutul lunii iunie. Votată ca independent, ea a trecut, așa cum am preconizat, în tabăra ALDE, unde a primit un loc pe lista acestui partid pentru Senat.

Adică după ce că e ipocrită până în măduva oaselor, Niță mai e și traseistă.

Ea a acceptat fără să aibă vreo remușcare propunerea fostului ei șef și mentor, Mircea Moloț, care este acum mare ștab al ALDE Hunedoara, demonstrând că nu are nicio urmă de coloană vertebrală sau că valorizează în vreun fel voturile pe care le-a primit. De fapt, Niță ar călca în picioare pe oricine ca să ajungă cât mai sus.

Iar, bătaia de joc este mai mult decât o bătaie de joc, este chiar o jignire a inteligenței celor care au înțeles să o voteze.

De fapt, Dorina Niță este exemplul perfect al ratarilor care pot ieși din votul exprimat în necunoștință de cauză.

Să-ți fie rușine, Niță!!!

Nicu Tașcă

3 Responses

  1. Pandora spune:

    Ipocrizie… Da? Dar cand a trecut Monica la PPDD sau sotul, fostul dvs sef la PNL, nu ati fost atat de vehement cu traseismul… De ce oare?

  2. Dorian spune:

    Macar aia nu au mimat independenta, dar Nita era mereu cu ea in gura..

  3. Adela spune:

    Puterea lui Nita sta in gaurile pe care la are. Din caracter…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *