alexandru-gudea-lovit-de-suporter-347076

Lidera și codașa se întâlnesc la Petroșani

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a revine în competiţia oficială după o pauză de două săptămâni, trupa din Petroşani a stat în runda precedentă. Echipa antrenată de Dan Vasilică va întâlni ultima clasată a seriei, Mama Mia Becicherecu Mic.

ACS Șirineasa, lidera Ligii a treia, seria a patra, va da piept sâmbătă, la Petroșani de la ora 14:00, cu codașa Mama Mia Becicherecu Mic. Antrenorul Șirinesei, Dan Vasilică, nu va putea conta pe serviciile lui Octavian Vasile, care are o ușoară accidentare. “Octavian Vasile are o micro ruptură și va sta cel mult două săptămâni.  În rest, lotul este apt pentru acest meci, pe care noi îl tratăm cu toată seriozitatea. Nu contează că sunt pe ultimul loc. Noi ne respectăm adversarii și-i tratăm ca atare. Nu știu ce echipă voi folosi pentru că la noi nu există titulari sau rezerve. Oricum din iarnă vor intra în lot și jucătorii care acum doar se pregătesc cu noi”, a  declarat antrenorul Dan Vasilică.

CNS Cetate Deva, cealaltă reprezentantă a  județului are şanse mari să obţină a cincea victorie consecutivă  pentru că va juca, vineri, pe teren propriu cu echipa Centrului Naţional de Pregătire Timişoara. „Cu toţii sperăm să obţinem a cincea victorie consecutivă. Pentru asta ne-am antrenat şi astfel am pregătit acest joc. Chiar dacă meciul pare uşor nu trebuie să-l tratăm aşa pentru că alte echipe, gen Ghiroda, au avut surprize. Avem patru suspendaţi, dar va fi şansa jucătorilor ce au jucat mai puţin să arate ce pot. În acest meci, Alexandru Dan va fi titular, iar Iulian Tecsi va lua loc pe bancă”, a spus Sorin Cornea, antrenorul lui CNS Cetate Deva. Devenii nu îi pot folosi pe Robert Cristian, Lupu, Firan şi Apostol, cu toţii suspendaţi.

L.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *