dan-voicu-custom

Lupeniul a terminat turul cu un meci bun

Dan Voicu, antrenorul lui Hercules Lupeni , spune că echipa sa a făcut un joc bun la Călan și doar neșansa ori erorile de arbitraj au făcut ca echipa sa să nu părăsească terenul victorioasă.

“Ne-am reunit după mult timp toată echipa și asta s-a văzut. A revenit la echipă și Roșianu. La Călan echipa a făcut un joc bun și ce este mai important a avut atitudine. Portarul Nițu a fost  într-o formă bună, a apărat un penalti acordat imaginar de către arbitri și a mai avut două intervenții salutare. În rest noi am ratat foarte mult. Arbitrajul și-a dat în petic, iar tușierii ne-au făcut praf. Pe final de meci un jucător de al meu a fost lovit cu pumnul în gură, spiritele au degenerat. Dar per total echipa mea a făcut un joc bun”, a declarat Dan Voicu despre egalul de la Călan.

După meci patronul echipei Nelu Hațegan le-a achitat o parte din restanțele financiare  avute către jucători, iar partea care a mai rămas va fi achitată până de sărbători.

Chiar dacă a învins cu 20-0, Inter Petrila a terminat prima parte a campionatului pe locul 2, la şase puncte în spatele liderului, CS Hunedoara. Trupa lui Mircea Alic jr. a încheiat sezonul de toamnă cu un succes la fel de concludent, învingând cu 12-1 pe CNS Cetate II Deva, Marcu, Bloj şi Popa marcând câte trei goluri fiecare. Treapta a treia a podiumului îi aparţine Retezatului Haţeg, care a învins în deplasare pe CSM Vulcan, scor 4-1.

L.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *