Marinescu candidează independent

Conflictul din PNL Vulcan plecat de la dorința li-derului TNL Dan Marinescu de a candida la funcția de primar pare că a ajuns la final. Într-un comunicat de presă, Marinescu își anunță decizia de a candida independent la funcția de primar al municipiului Vulcan, precum și demisia din PNL. ”În urma evenimentelor petrecute în ultima perioadă la PNL Vulcan și a declarațiilor făcute de doamna Alina Cîrstoiu, cât și de domnul președinte al PNL Hunedoara privind faptul că nu există vreo șansă ca eu să candidez din partea PNL, indiferent de rezultatul sondajelor de stradă, îmi declar public demisia din PNL Vulcan, alături de alte câteva zeci de membri, atât din rândul tinerilor liberali, cât și a seniorilor, demisii pe care le vom depune și înre-gistra la sediul PNL Vulcan. În același timp, din prisma faptului că mă ghidez după principii li-berale și nu agreez traseimul politic, îmi voi păstra principiile universal valabile precum cinstea, o-nestitatea, integritatea și demnitatea umană și voi candida independent pentru poziția de primar al Municipiului Vulcan”, susține Marinescu în comunicatul de presă. Fostul președinte al TNL Vulcan își declară dezamăgirea față de foștii săi colegi de partid și susține că nu face jocurile nimănui. ”Sunt dezamăgit de unele declarații făcute de oameni care mă cunosc și pe care eu îi respect, dar care afirmă ca eu aș face jocurile cuiva. Vă spun direct că nu fac jocurile nimănui, ci fac doar ceea ce mi se pare normal să fac, o poltică dreaptă. Alții nici nu mă cunosc și spun despre mine lucruri despre care nici eu nu știu că le-am făcut, însă asta denotă, încă o data, că mulți nu știu să facă o politică de bun simț, ci singurele lor arme nu sunt realizările ci denigrarea adversarului de care se tem mai mult”, continuă Marinescu. El mai susține că are sondaje, care îl îndreptățesc să ceară po-ziția de candidat la funcția de primar, dar că președinta PNL Vulcan, Alina Cîrstoiu, nu vrea să accepte această realitate. ”Această cerere din partea mea, aprobată de majoritatea membrilor din organizația PNL Vulcan, apare în urma neîncrederii șanselor de câștig, pentru PNL, a funcției de primar, în frunte cu Alina Cîrstoiu. Iar dânsa, dacă era un lider adevărat și ar fi crezut în șansele ei, ar fi acceptat un nou sondaj. Dar vă spun că, nici Alina Cîrstoiu nu crede în Alina Cîrstoiu și tind să cred ca urmărește doar interesul personal și nu cel al partidului”, încheie Dan Marinescu.
N.T.

4 Responses

  1. Radu spune:

    Acest tanar va fi surpriza Vaii Jiului. Tot Vulcanul vorbeste de Marinescu.

  2. Ioan spune:

    Cate demisii se dau in Romania incepand de la paza si din fabrici si spitale si pleaca sa culeaga fructe in strainatate si nu mai scrie in ziare zic asa ca fapt divers ca ar trebui sa se scre bestseller si Romane de tagedie si drame piese de teatru.

  3. Ioan spune:

    Am gasit comentariul in alta parte si defapt este al uni prieten dea-l meu dar si eu sunt de pare ca asa este o drama multii Romani demisioneaza si pleaca afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *