molot

Moloț și-a mai aranjat o pupilă. Pe Nelu Ardelean

Președintele ALDE Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, se zbate mult pentru pupilele sale. Una dintre acestea este Nelu Ardelean. Omul avea nevoie urgentă de o sinecură, dar mintea nu prea îl ajută. S-a visat prefect, apoi subprefect, dar ”deșteptul” Ardelean a ratat două concursuri prin care ar fi devenit funcționar public și, implicit, eligibil pentru o funcție în Instituția Prefectului.

După ce și-a dat seama că nu poate mai mult, Moloț i-a găsit totuși o sinecure, după pupăturile în cur aferente: consilier al directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, Viorel Stancu. După cum îl recomandă CV-ul, acesta nu va face la CEH decât să încaseze un salariu gras.

Aceasta nu este singura sinecură pe care Moloț a produs-o în muribundul CEH pentru apropiații săi. Călin Laza, fost director al Spitalului Județean Deva a ”prins” postul de director comercial al CEH. Cum ar veni, ce are spitalul cu energia sau cărbunele?

Să nu credeți că doar aceste pupile au fost puse să încaseze. Un alt sinecurist al șefului ALDE Hunedoara este Simion Mariș, fost primar al orașului Geoagiu, un tip de aproape 70 de ani, care este membru în Consiliul de Administrație al aceluiași CEH.

A dracului politica ALDE, dar foarte profitabilă pentru sinecuriștii lui Moloț!

Nicu Tașcă

1 Response

  1. Nicolae spune:

    Cu Ardelean aveti dreptate , cu Maris se pare ca nu ! Ia vedeti cam ce a facut la Intreprinderea Miniera din Judet si apoi cum a pus pe picioare exploatrea de la Altân Tepe .
    E bine sa scri dare foarte bine sa iei informatii ! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *