d4s_6440-custom

Nicu Tașcă, speaker la școala TNL Hunedoara

Jurnalistul Nicu Tașcă va fi, în acest weekend, singurul speaker nepolitic care va participa la Școala de Primăvară a Tineretului Național Liberal  (TNL) Hunedoara.

Directorul Jurnalului Văii Jiului a fost invitat în calitate de specialist în comunicare și relații publice. El susține că apreciază invitația, ba chiar își dorește să mai fie invitat să conferențieze și în alte organizații politice și nu numai.

”Am acceptat invitația de a conferenția pe tema comunicării la Școala TNL Hunedoara, pentru că m-a bucurat deschiderea lor pentru temă. Am scris zeci de articole pe această temă și cu siguranță voi mai scrie multe altele, iar o conferință pe acest subiect mi se pare foarte bine aleasă, în special pentru că mă voi adresa unor tineri. Este deja cunoscută  aplecarea mea spre tineri și aduc aici activitatea de la Asociația Niloran. Acum voi avea ocazia să schimb puțin registrul. Aproape sigur vor fi critici privind o simpatie politică, însă pot să spun doar că aștept cu interes o invitație și de la PSD, pentru a susține o astfel de conferință. Și o voi onora. Cred că sunt cunoscut ca un tip deschis, iar dorința mea de a pleda pentru comunicare nu are culoare politică. Mi-ar plăcea ca invitații de acest gen să vină inclusiv din alte organizații, din școli sau altfel de instituții”, a declarat Nicu Tașcă.

Ceilalți speaker-i  care vor fi prezenți la Școala TNL, care va avea loc în Straja, sunt lideri politici ai PNL. Printre aceștia se vor număra senatoarea Carmen Hărău, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi și prim-vicepreședintele PNL Hunedoara, Adrian David.

A.I.

1 Response

  1. Costi spune:

    Poate TINERETUL îi va înlocui pe acești neputincioși care conduc acum țara! DOAMNE AJUTĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *