minge fotbal

Popa: “Victoriile aduc victorii”

Fostul jucător al Jiului Horațiu  Popa a obținut prima victorie ca antrenor la CSM Jiul Petroșani . Victoria îl motivează pentru meciul din campionat de sâmbătă, când jiuliștii se vor deplasa la Lupeni, pentru un meci greu cu Hercules. E adevărat, însă, că nici cei de la Hercules nu mai sunt ceea ce au fost în edițiile trecute de campionat. “Ne așteaptă o deplasare grea la Lupeni, dar știți cum se spune: victoriile aduc noi victorii. Am încredere în jucătorii mei și în grupul care s-a format acum la Jiul”, a declarat Horațiu Popa.

Are un golgheter ce se apropie de 40 de ani

CSM Jiul Petroșani surprinde prin atitudine. Este clar că echipa s-a schimbat în bine, iar viitorul nu arată deloc rău pentru trupa din Vale, chiar dacă golgheterul Jiului se apropie de 40 de ani. Marius Tuță are 38 de ani și șase goluri marcate pentru trupa din Petroșani. “Este un jucător foarte ambițios. Nu lipsește de la niciun antrenament și, mai mult decât atât, se pregătește singur și în timpul său liber. Este un exemplu de urmat și de admirat”, l-a descris Horațiu Popa pe elevul său Tuță.

Lupeniul caută portar

Antrenorul Dan Voicu are toate motivele să fie supărat. Echipa sa, Hercules Lupeni, nu se mai regăsește printre echipele de top, iar majoritatea golurilor primite, spune tehnicianul a au fost pe greșeli de portar, ori greșeli individuale. “Am în poartă un băiat pe care l-am luat de la muncă. Nici nu aș avea ce să-i reproșez, pentru că băiatul ne ajută, face și el ce poate. Dar este clar că avem nevoie de un portar cu experiență. Majoritatea golurile le-am primit pe greșeli de portar. Sunt supărat și dezamăgit în același timp. Sper să rezolv această problemă măcar în returul de campionat. Trebuie să ne revenim cumva”, a declarat Voicu.

L.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *