Profesorii îmbracă shortul! Meci de fotbal demonstrativ: Știința Petroșani– Jiul Petroșani

Sportul a creat întotdeauna emulație, iar sportul în Valea Jiului a fost sinonim cu Jiul Petroșani. O societatea nu poate exista fără educație, iar simbolul educației pentru Valea Jiului și Hunedoara este Universitatea din Petroșani.

Vineri, 13 aprilie, se vor afla față în față 14 profesori ai Universității din Petroșani care vor îmbrăca tricourile clubului Știința Petroșani, care în acest an sărbătorește 70 de ani de existență, cu 17 jucători ai echipei Jiul Petroșani care au evoluat în mare parte în prima ligă între anii 1975 și 2010.

“Am apelat la sprijinul profesorilor Universității din Petroșani care cochetează cu sportul și am găsit și o deschidere totală pentru a susține educația prin sport și al sportivilor de legendă ai echipei Jiul Petroșani și astfel am organizat acest eveniment. Sperăm că evenimentul să ofere un prilej de bucurie pentru locuitorii Văii Jiului care vor putea să își revadă idolii fotbalistici din ultimii 40 de ani, dar și pentru elevii Văii Jiului care sunt așteptați să vină să studieze și să beneficieze de frumoasa bază sportivă de la Universitatea din Petroșani”,  a declarat președintele Consiliului de Administrație al Clubului Știința Petroșani, Eduard Edelhauser.

L.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *