102_0591

PSD? Sau stânga de carnaval sud american?

Ca om de stânga, dar în cheie europeană, am conştientizat de mult că PSD este capturat de indivizi care nu au nimic de-a face cu social democraţia adevărată, ci doar cu stânga de carnaval sud american. Cam de cartel …

Dacă cineva mă combate îl indic rapid ca reper pe celebrul Mazăre Radu (împreună cu toată famiglia şi prietenarii lui care ocupau poziţii cheie în PSD Constanţa). Acest infractor şi fugar pesedist a lucrat ani de zile împotriva ideii de social democraţie sugerând tuturor oamenilor cinstiţi şi cu carte că stânga românească este populată de cretini excentrici care se dau cu Jeep-uri de colecţie, având pe cap o bască roşie, o privire mahmură şi o minte plină de băuturi spirtoase. Cele scoase pe gură erau în consonanţă cu numărul de Jeep-uri furate din Anglia şi cantitatea de spirtoase din tigvă!

Deranjant nu este că un astfel de mafiot şi-a permis aşa ceva, ci că unui astfel de mafiot i s-a permis aşa ceva în interiorul PSD, de către PSD. Care PSD se revendică feroce şi mincinos ca Partidul săracilor, al cinstiţilor! Care PSD a făcut din mafiotul Mazăre Radu Vicepreşedinte la nivel naţional!

După realitate, potrivit libertăţii acordate lui Mazăre Radu de către PSD în a-şi bălăngăni tâmpenile deasupra ţării, este un partid al kkt-urilor acestui tembel de car alegoric, căruia i         s-au dat aripi de zmeu făcând din el un Geniu de Stânga, un Zeu al Stângii. Al Stângii Mafiote Sud Americane importate în Europa, România!

De fapt, era un pervers drogat, după privirea tulbure, un obișnuit al unor orgii excentrice care numai social democrate nu se puteau numi. Dar jupânii, de ieri şi de azi, din conducerea PSD au considerat că e de bine să fie aşa, că aşa trebuie! Le-a plăcut Mafiotul! Căci mafioţii între ei se simpatizează. Sau, nu?!

Mitingul din Bucureşti, din 9 iunie 2018, a suferit din plin de lipsa mafiotului pesedist Mazăre şi a fetelor lui vesele. Alea cu care mergea să voteze în pielea aproape goală, cu şnurul între fese, pe tocuri de 12 centimetrii. Tot alea care îl ajutau pe Ponta şi pe Bănicioiu, alţi social democraţi devotaţi, să-şi ridice… procentele… desigur!

Mitingul a eşuat şi pentru că în loc de pielea goală a spiritului  PSD via Mazăre au apărut pe scenă alte intelectuale şi alţi intelectuali. Gen Vasilica Viorica, Olguţa, Firea, Pleşoianu &co. La aşa zisele lor şcoli de partid, fie de vară, fie de iarnă sau de alt anotimp, PSD promova la greu linia Mazăre, şi toţi jupânii se bucurau la greu. Acolo se recrutau după grele deliberări între magnificii partidului cine sunt viitoarele talente promovate. Oare feminine? Vă las să credeţi ce vreţi!

Mitingul PSD a fost un eşec! Zeci, sute de oameni au fost intervievaţi de televiziuni diferite şi nu au ştiu să spună de ce au venit la Bucureşti. Adevărul este că habar nu aveau de ce sunt acolo.

Am văzut un Dragnea filmat din multiple poziţii şi de mai multe televiziuni. Părea împuţinat: un cap parcă intrat la apă şi foarte albit, un gât subţiat, o voce piţigăiată, fără putere şi fără suflu. Doar că nu milă este sentimentul care arată ce am simţit. Aş minţi!

Mi-am dat seama că acest om are nervii ţăndări, cioburi, şi că toţi cei din jurul său, care  încă îi cântă în strună ori sunt foarte legaţi de el prin afacerile anterioare, ori au o boală asemănătoare.

Să privim atent ce se întâmplă!

Valentin Fulger

3 Responses

 1. radu2 spune:

  Va combat cu cateva argumente.. a compara mitingul cu un carnaval sud american e jenant. Chiar nu puteti crede ca in Romania exista oameni normali, oameni simpli care s-au saturat de circul facut in Bucuresti de aceiasi mercenari platiti. Despre Mazare aveti dreptate dar e istorie. Manipulati si dvs deoarece eu nu am vazut „atatia” intervievati care nu stiau pentru ce au mers in Bucuresti. E un cliseu. Ca multi oameni se exprimau mai greu e una dar ce ziceti dvs. e manipulare. Jenante sunt si cuvintele folosite de un Profesor Universitar , alea cu balanganitul si kkt. E un continut neadecvat .

 2. FIV spune:

  Stimate Domnule Radu2,

  Cu voia dvs am sa va intreb ce este neadecvat in expresia balangani? Conform DEX
  bălăngăni [At: JIPESCU, O. 154 / V: (reg) ~ncă~, ~ăncări, ~ări / Pzi: ~nesc / E: balang + -ăni] 1 vt (D. un clopot, o balangă) A suna (tare) Si: (reg) a băngăni (1). 2 vt (Reg) A trage clopotul neregulat în dungă Si: (reg) a băngăni (2). 3-4 A (se) bălăbăni (1-2). 5 vr (D. obiecte care atârnă) A se legăna.
  Prin urmare este un cuvant des uzitat in limba romana, si explicat chiar de catre DEX.

  Sinonime:

  BĂLĂNGĂNÍ vb. a suna, (reg.) a tălăncăni, a tălăngi. (~ clopotul de la vite.)
  (Dicţionar de sinonime)

  BĂLĂNGĂNÍ vb. v. bălăbăni, clătina, legăna.
  (Dicţionar de sinonime)

  Asta imi aduce aminte de o emisiune de televiziune la care am participat cu ani in urma. Am folosit cuvantul mazilit. Am fost imediat apostrofat in emisiune de catre un vajnic aparator al moralei: Cum de imi permit sa folosesc astfel de cuvinte?

  Conform DEX
  MAZILÍT, -Ă, maziliți, -te, adj. Care a fost detronat sau scos dintr-o demnitate. – V. mazili.

  Unde am gresit???

  Ca am utilizat acronimul kkt, da…recunosc, dar de ce am facut-o? Pentru ca nu pot sa descriu altfel ceva atunci cand vad penibilul slefuit pana la perfectiune. Iar ce a facut Mazare din social democratie cu ajutorul social democratilor din conducerea centrala nu se poate numi altfel decat am mai scris-o …
  Mai presus de toate nu este un articol publicat intr-o revista stiintifica, dar promit ca mai voi adapta cerintelor dvs…

  Eu nu manipulez. Eu ma adresez unui public care stie bine ce vrea si impartasesc cu el ceea ce simt. Dovada ca va raspund si nu ma ascund.

  In alta ordine de idei, vreau sa va intreb: de ce utilizarea de catre mine a acronimului respectiv este neadecvat dar este foarte adecvat la Antena 3 atunci cand Badea ii injura pe cei din piata sau descrie activitatea procurorilor, judecatorilor, a Laurei Codruta Kovesi?

  Dar urletele din piata cu puscaria ale lui Plesoianu???

  Oare cat de adecvat este sa ameninti de fata cu sute de mii de oameni procurorii si judecatorii si sa-i faci sobolani dupa care trebuie sa cureti tara, asa dupa cum a facut Dragnea?

  Pastrand proportiile cred ca am fost extrem de adecvat si rezervat. Eu nu am incitat la ura de clasa, eu am descris ce am vazut.

  Cu voia dvs, va doresc o zi buna si frumoasa de la cap la coada!
  Valentin Fulger

 3. radu2 spune:

  Multumesc pentru raspuns…da nu inteleg ce e aia balanga care apare in DEX.. o fi o talanga. Fiecare cu publicul lui dar de ce credeti ca doar publicul cui va adresati stie bine ce vrea si cei de la mitingul PSD nu stiu. Mie mi-a placut ce am vazut la miting si imi place si ce scrieti dar nu ii mai pomeniti pe cei de la Antena 3. Isi fac si ei meseria lor dar nu sunt atat de formidabili….toata ziua au stiri „BOMBE ” . Bine ca exista telecomanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *