minge-de-fotbal

Se mută Șirineasa

Şirinesa îşi face bagajele de la Petroşani după ce tratativele cu Primăria au eşuat. Trei cereri au depus oficialii echipei pentru a juca în Vale. În ultima cerere au cerut baza contra cost, renunţând la ideea de a o lua cu titlul gratuit. Nu s-a putut nici aşa.

Oficialii echipei ACS Şirineasa şi cei de la Primăria Petroşani nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte baza sportivă. Primăria  a ţinut cu dinţii la preţ, cei de la Şirineasa la fel, astfel că doar o minune mai poate face ca la Petroşani să vedem fotbal de liga a doua. Visul cârcotaşilor ca echipa adoptată repede de Vale să nu mai joace aici s-a îndeplinit, astfel că rămânem cu mocirla ligii a patra. Cum nimeni nu şi-a dat interesul pentru ca baza să fie pe mâini bune rămânem cu regretul că la Petroşani am fi putut vedea din nou dueluri între galerii ale echipelor UTA, Timişoara, Cluj.

Cel mai probabil ACS Şirineasa va juca la Severin şi se va antrena la Târgu Jiu.

Am tot strigat să vină investitorii la bază, iată că au venit dar la fel de repede i-am şi gonit. Peste două miliarde a investit ACS Şirineasa în baza de la Petroşani, refăcând camerele din incinta stadionului, cantina şi nu în ultimul rând întreţinerea terenurilor care au costat mii de euro.

Dacă ar fi jucat în continuare la Petroşani, finanţatorul intenţiona să pună nocturnă, să refacă în totalitate baza şi să obţină licenţa pentru liga a doua. Mai mult am fi putut vedea în amicale echipele Steaua, ori Dinamo.

Şi evoluţia CSM Jiul Petroşani în Liga a patra în sezonul viitor stă sub semnul întrebării date fiind problemele financiare cu care s-au confruntat petroşenenii în sezonul trecut. Un sezon în care Jiul a luat bătaie cu scoruri istorice. Aşa că visăm în continuare în mediocritatea noastră, fotbalul de performanţă nu ne place.

L.J.

1 Response

  1. Daniel spune:

    Niște nesimțiți cei din primărie. Asa au distrus fotbalul din vale. Rușine!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *