minge fotbal

Șirineasa luptă pentru glorie, Cermei pentru salvare

Partida de sâmbătă, 26 mai,  de la Petroșani, din liga a treia, dintre ACS Șirineasa și Gloria Cermei va fi una cu scopuri diferite. Șirineasa luptă pentru a rămâne neînvinsă și pentru a nu-i fi  periclitată  zestrea de puncte, iar  Cermeiul luptă pentru salvare.

Pentru cei de la Cermei, care au ajuns pe locul 12, prima poziție teoretic retrogradabilă, cu 31 de puncte, urmează o deplasare dificilă la Petroșani. în ultima etapă, la care se adaugă și programul celorlalte echipe ce luptă pentru evitarea retrogradării, care le este defavorabil arădenilor. „Am început bine meciul cu Deva , am dat gol repede, am jucat cu pase scurte, în viteză. Practic, am avut meciul în mână, dar, din păcate, am luat două <<galbene>> de joc și mi-am lăsat echipa în zece. Trebuia să reacționez, altfel scăpam jucătorul la fiecare dintre cele două faze. Băieții au rezistat cât au putut, din păcate am scos doar un punct și stăm la mâna rezultatelor din ultima etapă. Îmi asum greșelile, dar nu am avut altă variantă. Totuși, e greu de crezut ca în ultima etapă Giarmata va bate Lugojul, iar Hermannstadt II va câștiga la Deva. Noi, din păcate, jucăm în Valea Jiului, iar Șirineasa nu își poate permite să piardă puncte pentru că au litigiul cu folosirea juniorilor și, probabil, va fi depunctată. Dacă se întâmplă asta, Reșița poate profita de un eventual pas al lor în meciul cu noi. Oricum, rămân optimist că vom evita retrogradarea, ” a declarat Alexandru Nistor, căpitanul celor de la Gloria Cermei.

Singura echipă neînvinsă din liga a treia la fotbal, ACS Şirineasa, a obţinut o victorie a descătuşării în deplasarea de la CSM Lugoj. Jucătorii lui Cristian Dulca şi George Zima s-au impus cu scorul de 2-1 prin reuşita lui Stoenac, care a deschis scorul încă din minutul doi, şi foarfeca de zile mari a lui Honciu (32).

L.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *