jvjv2

Şirineasa nu a reușit să o bată pe Sebiș

Cu mai multe vedete pe teren, ACS Şirineasa nu a  reuşit decât un egal, acasă, în faţa unui adversar incomod, Naţional Sebiş

 ACS Şirineasa – Naţional Sebiş 1-1  (0-1)

Lidera seriei a patra, din liga a treia, ACS Şirineasa nu a reuşit decât un egal, pe teren propriu în faţa echipei Naţional Sebiş. Cele două goluri anulate gazdelor pe motiv de off side au cântărit greu la moralul Şirinesei, care a avut o primă repriză reuşită, când a şi marcat. Căpitanul Iordache a executat perfect o lovitură de pedeapsă obţinută de Honciu, dar pe care oaspeţii au contestat-o. Echipa lui Dan Vasilică a avut bune oportunităţi de a marca în primul mitan, dar jucătorii au ratat. Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, Alex Gârbiţă de la Şirinesa, a părăsit terenul accidentat, în minutul 35. Şi cum în fotbal ocaziile se răzbună a venit cea de-a doua repriză în care oaspeţii au stat bine în ghete în timp ce gazdele au făcut pasul înapoi. Echipa oaspete a egalat în urma unei faze care nu anunţa mai nimic, iar şutul lui Ruţă este deviat de un jucător al Şirinesei, iar portarul Miron este prins pe picior greşit. De notat că ambele formaţii au avut câte o bară.

De la Prislop la meci

Înainte de a veni la Petroşani, jucătorii de la Naţional Sebiş s-au oprit la Mănăstirea Prislop pentru a se ruga la Mormântul Părintelui Arsenie Boca. Şi rugăciunile jucătorilor au fost ascultate pentru că echipa lui Călin Cojocaru a obţinut un egal nesperat. „Consider că rezultatul este unul echitabil. Au fost două reprize diferite. Prima a aparţinut gazdelor, dar şi noi am început jocul cu o mare ratare, iar repriza a doua ne-a aparţinut. Am întâlnit un adversar bun care a reuşit multe transferuri spectaculoase. Şirineasa a avut probleme pe flancuri, iar dacă noi speculam mai bine slăbiciunea lor cred că am fi putut obţine mai mult. Mi-a plăcut mult de la ei jucătorul Gârbiţă. Am un dubiu în ceea ce priveşte penaltiul acordat împotriva noastră, iar cele două goluri au fost anulate corect”, a  declarat antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru.

Daniel Mărgărit: „Un penalty uşor acordat”

Daniel Mărgărit a jucat în tur pentru ACS Şirineasa, dar şi-a reziliat în iarnă contractul şi acum joacă la Naţional Sebiş. Cu alte cuvinte jucătorul de 21 de ani a evoluat împotriva fostei sale echipe. „Şirineasa este o echipă bună  cu jucători de valoare. Dar nici noi nu ne-am dat deoparte. Sunt de părere că am făcut un joc bun. Penaltiul a fost acordat prea uşor. Din spusele colegului meu, nici nu l-a atins pe Honciu. Per total este un rezultat echitabil, meritat. Nu vreau să comentez despărţirea mea de Şirineasa. Cei din conducere ştiu mai bine şi le urez succes. Pentru mine perioada de la Petroşani a fost una frumoasă. Mulţi jucători şi-au reziliat contractele după ce li s-a spus că echipa se va desfiinţa. Dar nu mai vreau să intru în detalii. Este bine să-ţi laşi întotdeauna un loc de bună ziua”, a declarat Mărgărit.

L.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *