1394860804_sigla-CS-Stiinta-Petrosani

Ştiinţa se pregăteşte pentru rugby în 7

Echipele din Divizia Naţională de Seniori, a doua competiţie ca valoare din rugbyul românesc, îşi vor face încălzirea la începutul lunii august, înaintea debutului în noul sezon competiţional 2017-2018, într-o competiţie ce începe să câştige teren de la an la an, Campionatul Naţional de Rugby 7, ediţia 2017. Echipa Ştiinţa Petroşani are tradiţie în acest campionat, unde de cele mai multe ori a terminat pe podium.

Acesta reuneşte la start echipele participante în DNS, până acum înscriindu-se CS Năvodari, CS Ştiinţa Petroşani, RCM Galaţi, RC Bârlad, CS U Arad, RC Stejarul Buzău şi CS Tomitanii. Echipele vor fi repartizate în doua grupe, în continuare fiind aşteptată, conform superliga.ro,  decizia echipei CS Mănăştur legată de participarea la această competiţie. Campionatul Naţional de Rugby în 7 DNS, cuprinde trei turnee, care vor avea loc la Arad, pe 5 august, în organizarea CS U Arad, la Galaţi, pe 12 august, în organizarea RCM Galati şi la Năvodari, pe data de 19 august, organizator CS Năvodari.

Deţinătoarea titlului este RCM Galaţi, care în competiţia din 2016 a devansat în clasamentul final pe CS Năvodari. Finala dintre cele doua echipe, s-a terminat la egalitate, 12-12, punctele acumulate plasând echipa din Galaţi pe prima poziţie a rundei, respectiv a ierarhiei generale. Ediţia trecută a Campionatului Naţional Rugby 7 DNS s-a disputat de-a lungul a cinci etape, echipa campioană câştigând trei dintre ele.

L.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *