740-rugby-romania

Ştiinţa, victorie în stil de mare echipă

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani  a învins-o pe CS Năvodari cu scorul de 13-8 într-un meci contând pentru Divizia Naţională de Seniori. Scorul a  evoluat astfel: 0-5 min.10, 3-5, min.14.  În minutul 26, Năvodari rămâne în 14 oameni pentru 10 minute. Va fi 6-5 în minutul 27. Eseu Ştiinţa în min.34,  profitând în continuare de omul în plus, şi scorul se face 11-5. Eseul e transformat: 13-5. Repriza a doua aduce o altercaţie la 40 de metri de butul oaspeţilor, ambele echipe rămân în 14 jucători pentru 10 minute. Minutul 56 aduce soarele, dar cu dinţi,  pentru oaspeţi chiar înainte de executarea unei lovituri de pedeapsă. Oaspeţii transformă lovitura şi se apropie la un singur eseu distanţă de echipa Ştiinţa Petroşani:13-8. După un final dominat de Trupa din Năvodari care a şi reuşit un eseu, anulat pe bună dreptate pentru un înainte, se fluiera finalul meciului. Scor final:13-8.

La sfârşitul jocului antrenorul oaspeţilor le-a reproşat arbitrilor că ambele reprize le-au încheiat cu 5 minute mai devreme.

Ştiinţa mai trece de un examen dificil şi arată că este o echipă şi la bine şi la greu.

Bravo, băieţi!

L.J.

1 Response

  1. Mircea Paraschivescu spune:

    Așa cum am anticipat în ziua de dinaintea jocului, iată că echipa CS Știința Petroșani a reușit să învingă pe vicecampioana DNS, CS Năvodari. FELICITĂRI. Un sincer bravo tuturor jucătorilor, antrenorului și lui Emil Drumea. Țineți-o tot așa și nu uitați că în etapa viitoare veți avea cel mai greu joc din turul acestui campionat. Cu seriozitate, disciplină în joc și multă dăruire veți putea să obțineți, de ce nu, încă o victorie. Sper că veți fi susținuți in această tentativă, mai accentuat, și de toti aceia care vă pot stimula material și moral pentru o victorie. Succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *