Tainul Dorinei Niță

În lumea politică, ca și în mediile centuriste, o prestație bună este întotdeauna recompensată. Gras. Dictonul nu putea fi dezmințit chiar de Dorina Niță, cunoscută și sub pseudonimul Dorina de Aeroport. Așa că, după ce a avut o relație nefirească (recunoașteți sintagma celebră a lui Bill Clinton, după scandalul Monica Lewinsky) cu ALDE, în sensul că s-a mai prostituat politic o dată, acum urmează să fie recompensată.

Și cum ALDE e bine mersi la guvernare fără ca Dorina de Aeroport să aibă vreun merit, ea va fi recompensată cu un post de director la o instituție deconcentrată din județul Hunedoara. Postul plătit cu salariu gras îi va demonstra acesteia că a prestat bine, iar cei doi susținători (a se citi sponsori politici și nu numai) Mircea Moloț și nașul Dan Radu Rușanu sunt mulțumiți de ea, dar este și o motivație pentru a răspunde prezent când aceștia au nevoie de o nouă prestație.

Informația ne-a parvenit de la surse bine informate, care ne-au spus că are susținere puternică pentru a accede pe post și că s-au tras sfori puternice pentru avansarea ei.

Nu mai contează că a mintit petroșănenii în ultimul hal, candidând independentă la Locale și pe lista ALDE la Parlamentare, nici că a plagiat cu nesimțire furând un articol întreg dintr-un ziar pentru a se da mare la o conferintă. Nici măcar că teza ei de doctorat ar fi desființată la o verificare de plagiat. Tot ce contează pentru cei enumerați mai sus e prestația Dorinei. Și mulțumirea lor.

Halal politică!

Ultima oră: Mai-marii politici ai județului, Laurențiu Nistor (PSD) și Moloț, au deschis deja negocierile pentru împărțirea funcțiilor din deconcentrate. Ținta declarată a celor doi, dar parcă mai mult a lui Nistor, ar fi punerea în aplicare a programului de guvernare. Ori cine e mai bun pentru a copia din programul de guvernare decât o plagiatoare dovedită …

Nicu Tașcă

1 Response

  1. Decebal Popescu spune:

    Domnule Tasca, femeia asta nu a reusit sa intre in Senatul Universitatii pentru ca o stie lumea ce fel de calitate umana are. Macar stim cu exactitate cati idioti sunt in Petrosani, pentru ca doar idiotii au putut crede ce spune aceasta centurista politica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *