download

Voicu: ”Nu voi ascunde niciodată faptul că îmi doresc să antrenez la CSM Vulcan”

După desființarea echipei de fotbal Hercules Lupeni, antrenorul Dan Voicu a  declarat că nu așa și-ar fi dorit să iasă de pe scena fotbalistică, cu o desființare.

Unul dintre cei mai apreciați antrenori din Valea Jiului, Dan Voicu, va lua o pauză. Tehnicianul a dezvăluit cu tristețe că nu așa a visat la retragerea lui din fotbal. În niciun caz cu o desființare. Este cunoscut pentru rezultate bune cu Universitatea Petroșani, CSM Vulcan ori Hercules Lupeni. Mai exact este un abonat la performanță și de aceea are în palmares două titluri de campion județean cu Universitatea și Hercules. Dan Voicu nu s-a ferit niciodată să vorbească despre  marea sa iubire, Vulcanul. Oriunde a fost și a antrenat și-a făcut treaba ca profesionist, dar of-ul din sufletul său e pe iarba verde de acasă. “Nu am ascuns și nu voi ascunde niciodată acest aspect. Îmi doresc să pregătesc din nou echipa din Vulcan. Este în sufletul meu. Dacă cu Universitatea și Hercules am un titlu județean, aș avea multe de făcut și pentru Vulcan. Nu știu cât de lungă sau de scurtă va fi pauza mea în fotbal, dar nu mi-am pierdut speranța că voi antrena acasă”, ne-a destăinuit Dan Voicu.

Universitatea va juca la Lupeni

Echipa Universitatea Petroșani va juca meciurile din campionat la Lupeni, în timp ce antrenamentele le va face la Petroșani. Din echipa Universității vor face parte și jucători din Lupeni. Acest lucru este posibil în baza unui parteneriat între Universitatea Petroșani și Primăria Municipiului Lupeni.

L.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *